Trifon, eroul Dumbrăviţei, lucrează în construcţii

Trifon, eroul Dumbrăviţei, lucrează în construcţii

Trifon, eroul Dumbrăviţei, lucrează în construcţii.

După ce a reuşit o promovare istorică pe cea de-a doua scenă fotbalistică a ţării, CSC Dumbrăviţa a devenit revelaţia acestui sezon în fotbalul românesc.

Formaţia pregătită de antrenorul Cosmin Stan a răsturnat calculele hârtiei şi a învins-o pe CSM Reşiţa în finala barajului pentru accederea în Liga a II-a.

Performanţa este cu atât mai lăudabilă cu cât jucătorii care evoluează în verde şi alb nu sunt sută la sută profesionişti. Unii dintre ei îşi împart timpul între slujbele de zi cu zi şi terenul de fotbal. Este şi cazul portarului Cătălin Trifon, eroul meciului de la Reşiţa, el apărând două lovituri de departajare.

„Sunt foarte fericit, nu am cuvinte să-mi exprim bucuria! Toată săptămâna m-am rugat să câştigăm la penalty-uri. Nu pentru a mă evidenţia eu, ci pur şi simplu m-am gândit că este cel mai dureros mod de a pierde pentru o echipă cu valoarea şi bugetul Reşiţei.

La meciul tur am fost înjurat în permanenţă, atât de jucătorii lor, cât şi de suporteri. M-au făcut blatist şi m-au înjurat în toate felurile, de la mamă până la cel mai mic nepot. Le mulţumesc pentru toate injuriile, m-au motivat şi le-am demonstrat că îi putem bate”, a declarat Cătălin Trifon.

El a adăugat: „Nu am fost la lucru în ziua meciului, din fericire. După cum ştiţi, cu doi dintre colegii mei lucrez în construcţii, asta ne este meseria, nu avem ce să facem. Am promovat în Liga a II-a şi probabil că va trebui să-mi dau demisia de acolo. Ar cam trebui, pentru că este un alt nivel.

CITEŞTE ŞI: Dispute pe litoral: Hotelierii nu mai vor să închirieze o cameră doar pentru două nopți | Reacţia turiştilor

În unele zile plec la muncă la 5 dimineaţa şi mă întorc la 7 seara, în altele plec la 7 dimineaţa şi vin la 10 seara, pentru că merg şi la antrenament. N-am avut nici un fel de juniorat, am crescut la Diniaş, în comuna din care provine şi Romario Benzar. Am câştigat în 2009 Cupa Hagi Danone. În rest, am jucat doar pe la sate”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *