Tricolorele, 30-31 în compania Olandei, campioana mondială

Tricolorele, 30-31 în compania Olandei, campioana mondială

Tricolorele, meci mare în compania Olandei, campioana mondială.

Nimic nu poate fi mai dureros în handbal decât o înfrângere la un gol diferenţă.

CITEȘTE ȘI: Aspecte referitoare la dotarea cu anvelope de iarnă. Când vine iarna pentru anvelope?

Au păţit-o și româncele, astăzi, după un joc excelent făcut în întâlnirea din grupele principale de la Campionatul Mondial din Spania, în fața deținătoarei trofeului suprem, Olanda, care a fost propulsată spre victorie doar în ultimele secunde de joc grație stângii necruțătoare a extremei drepte Antje Malestein.

Campioana mondială, mai bună

Până în acel moment, tricolorele noastre au evoluat practic de la egal la egal cu titratele lor adversare și, chiar dacă au avut o ușoară cădere la mijlocul întâlnirii, au reușit să revină și să pună mari probleme pe final, putând sprinta spre o victorie care, după aspectul jocului, nu ar fi constituit o surpriză. Olanda sau, mai nou, reprezentativa Țărilor de Jos, s-a impus însă cu scorul de 31-30 (17-14) în meciul disputat la Castello, în prima etapă a Grupei Principale 2.

Cele mai bune marcatoare ale României au fost Crina Pintea și Cristina Laslo, cu câte 6 goluri. La Țările de Jos, golghereă a fost Wan Wetering, tot cu 6 reușite. Crina Pintea a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciului. România joacă sâmbătă, de la 16.30, cu Puerto Rico, iar luni va întâlni Suedia, de la ora 19.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *