Tribună nouă şi gazon sintetic într-o comună timişeană

stadion darova

Gruparea fotbalistică dintr-o comună timişeană nu face doar act de prezenţă în campionatul judeţean, iar localnicii vin în număr mare să o vadă la lucru.

Echipa e în prima parte a clasamentului, iar primăria comunei Darova a făcut, în acest an, câte ceva pentru a mări atât confortul jucătorilor şi al arbitrilor, cât şi pentru spectatori. Astfel, în zona vestiarelor şi a duşurilor s-au făcut câteva îmbunătăţiri, după cum aflăm de la primarul Sorin Tilihoi. De asemenea, arena a fost dotată recent cu o tribună cu scaune de plastic.

Mult sport de plăcere

La Darova se face sport şi la nivel competiţional, dar şi de plăcere. Modernul teren de minifotbal amenajat în spatele primăriei este folosit intens de localnici, şi nu numai de cei foarte tineri, ci şi de bărbaţii de vârstă mijlocie.

„Foarte mulţi vin la teren la scurt timp după ce îşi termină programul de lucru. Terenul are instalaţie de nocturnă şi se joacă şi noaptea. Uneori, în weekend, oamenii joacă fotbal până la orele două sau chiar trei dimineaţa”, ne relatează Sorin Tilihoi.

O veste bună din partea edililor comunei există şi pentru amatorii de sport din localitatea Sacoşu Mare, unde se va amenaja în acest an un teren de minifotbal cu suprafaţa de joc sintetică, la fel de modern precum cel din Darova.

Şcolarilor, la rândul lor, le place sportul, foarte mulţi participând la o competiţie de cross care are loc de două ori pe an. „Organizăm crossul în colaborare cu şcoala gimnazială. Când se desfăşoară concursul, închidem circulaţia pe drumul principal, pentru că pe acolo este traseul de alergare”, afirmă primarul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns