Trialul Ripensiei a fost anulat

masca minge Covid 19

Divizionara secundă Ripensia Timişoara îşi propusese recent să organizeze, în perioada 8-10 iulie, un trial în vederea unei posibile cooptări în lot a jucătorilor interesaţi să evolueze pe cea de-a doua scenă fotbalistică în tricoul roş-galben al fostei campioane a României.

Acţiunea de selecţie ce trebuia să se desfăşoare pe stadionul „Electrica” şi să conţină două antrenamente şi un meci de verificare a fost anulată din cauza restricţiilor impuse de guvern în contextul pandemiei de coronavirus.

„Din cauza ultimelor decizii luate de Guvernul României cu privire la măsurile de prevenție a răspândirii virusului SARS-Cov-2 și în urma unei scrisori explicative primite de la FRF privind reluarea antrenamentelor echipelor din ligile inferioare, suntem nevoiți să reprogramăm trialul la o dată pe care o vom stabili ulterior în funcție de evoluția pandemiei. Mulțumim pentru înțelegere tuturor celor interesați să participe la această acţiune”, se arată în anunţul oficialilor clubului de fotbal Ripensia Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns