Luptătorii de la CS Heracle aşteaptă reluarea competiţiilor

lupte CS Heracle

După o lungă aşteptare, încep să apară veşti şi cu privire la reluarea competiţiilor de lupte.

Planurile sunt şi aici sub rezerva unei evoluţii pozitive a pandemiei actuale, cu mai puţine restricţii, ele putând fi date peste cap de agravarea situaţiei.

Conform celor mai recente informări, în septembrie ar trebui să se desfăşoare primele competiţii post-pandemie.

În prima parte a lunii menţionate ar putea fi organizate campionatele naţionale, pentru ca apoi, întinzându-se şi în octombrie, să se desfăşoare europenele de cadeţi, juniori şi U23.

Principalele repere ale lunii noiembrie sunt, în momentul de faţă, mondialele de juniori şi de U23, iar în decembrie ar trebui să aibă loc mondialul de seniori.

Dacă situaţia va permite acest lucru, luptătorii de stil greco-roman de la CS Heracle vor efectua în această vară stagii de pregătire la Muntele Mic, în Grecia şi la Timişoara.

Legat de Liga Europei Centrale, o competiţie puternică al cărei turneu final al ediţiei precedente a avut loc la Monaco şi la care luptătorii de la CS Heracle s-au clasat pe locul secund, aşa cum se întâmplase şi la concursul inaugural, aceasta ar putea fi onorată din nou de echipe puternice din ţări cu tradiţie în luptele greco-romane.

Există discuţii preliminare în acest sens cu privire la participante, la numărul etapelor şi la datele în care acestea vor avea loc, detaliile urmând să fie stabilite în funcţie de restricţiile impuse de autorităţi la momentul respectiv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns