Trenuri suplimentate cu prilejul sărbătorilor de iarnă

tren iarna

În zilele cu trafic crescut din perioada 21 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările publicului cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre şi dinspre: Brașov, Cluj Napoca, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iași, Timișoara Nord şi Constanţa vor fi suplimentate operativ.

CITEŞTE ŞI: Foştii colegi ai arheologului care s-a sinucis au protestat în faţa consiliului judeţean

Pentru această perioadă, este suplimentat și personalul feroviar în gări şi la casele de bilete. Compania CFR Călători recomandă pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul.

Biletele de tren pot fi achiziţionate şi online de pe www.cfrcalatori.ro sau de la automatele din gări, direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

CITEŞTE ŞI: Maşina lui Nicolae Ceauşescu, scoasă la vânzare de ANAF. După Revoluţie, autovehiculul i-a aparţinut timişoreanului Ovidiu Tender

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să contacteze Compania la numărul de telefon 021/ 9521 sau să se adreseze personalului din stații, conform radioresita.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *