Trenuri de vacanţă către Bulgaria sau Turcia. „Excursia” cu CFR durează de două ori mai mult decât un drum cu maşina

Atenționare CFR! Concurs fals privind câștigarea unui card cadou de transport pe calea ferată

Trenuri de vacanţă către Bulgaria sau Turcia. „Excursia” cu CFR durează de două ori mai mult decât un drum cu maşina

CFR pune în circulaţie garnituri de vacanţă, însă turiştii vor face de două ori mai mult cu trenul decât cu maşina, conform observatornews.ro.

Un drum cu trenul până în Turcia, mai exact la Istanbul costă puţin peste 100 de euro şi durează aproape 20 de ore la dus şi 21 la întors.

Dacă vreţi să mergeţi spre litoralul bulgăresc trebuie să ştiţi că până la Varna veţi face cu trenul în jur de 10 ore şi 20 de minute la dus, iar la întoarcere aproape 9 ore şi 40 de minute.

CITEȘTE ȘI: Calendarul anului școlar a fost modificat, pentru încheierea mediilor elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a / Când încep probele scrise de la Evaluarea Națională și Bacalaureat 2023

Dus-întors veţi plăti 59 de euro. Iar dacă vorbim despre o călătorie Bucureşti-Sofia – ea durează 9 ore şi jumătate la dus şi 10 ore la întoarcere şi costă 62 de euro.

Biletele pot fi cumpărate din staţiile CFR Călători deschise traficului internaţional, dar şi online, de pe site-ul cfr, cu ridicarea biletelor din gară sau cu livrare prin curier. Aceste rute internaţionale vor fi deschise până în prima săptămână a lunii octombrie.

Foto: arhivă cu titlu ilustrativ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *