Trenuri CFR ANULATE din cauza GERULUI, până luni

Zeci de trenuri au fost anulate sâmbătă şi duminică, iar alte 13 nu vor mai pleca pe traseu luni, din cauza gerului. Din acest motiv, reprezentanţii CFR le recomandă călătorilor să se informeze din timp despre programul trenurilor.

Pentru perioada 23-25 ianuarie, din cele peste 1200 de trenuri/zi ale CFR Călători, vor fi anulate trenurile din anexă, care reprezintă aproximativ 1% din numărul total de trenuri care circulă în fiecare zi.

„Anulările sunt necesare pe fondul temperaturilor extrem de scăzute, şi au loc în special pentru trenurile formate din automotoare Desiro (Săgeata Albastră), care sunt mai expuse problemelor tehnice de funcţionare”, a anunţat CFR.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile anulate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor / călătoriilor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.

 

 

romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Alex 25 ianuarie 2016
Articolul asta e doar ca aveti ce pune pe site: care trenuri cu plecare din Timisoara s-au anulat? Asta este informatie?!!!!