Trei zile de mare petrecere bănăţeană

carmen serban 1

Alex Velea, trupa Quas şi Carmen Şerban sunt capetele de afiş ale unei mari petreceri bănăţene care se va întinde pe parcursul a trei zile. Este vorba de Serbările Caransebeşului, programată în weekend-ul 20 – 22 septembrie, în Parcul Teiuş, o manifestare de tradiţie, care a adunat de fiecare dată numeroşi participanţi.

Vineri, în prima zi a serbărilor, vor cânta Adela Jurchescu, Doru Petrean, Maria Didraga, Dumitru Stoicănescu, Cornelia Lupulescu şi Alisa Toma.

Sâmbătă, vor urca pe scenă Alex Velea, trupa Quas, Melina, Elena Alexandra Sinoi, Utze, Didina Curea şi trupa Vai şi Amar. Duminică, în ultima zi a petrecerii, vor fi responsabili cu voia-bună Carmen Şerban, Dana Rădneanţu, Ştefan Muntenaş, Adriana Curtu Voaidoş, Marius Roman şi Mirian Iovicin. Prezintă Nicoleta Anculia.

Manifesatrea este organizată de Primăria şi Consiliul Local Caransebeş, împreună cu Asociaţia Culturală PORDAMPI Timişoara, al cărei preşedinte, Mihăiţă Ardeleanu, este convins că bănăţenii se vor distra pe cinste la sfârşitul acestei săptămâni:

„Iată că se pot face lucruri frumoase în Caransebeş şi mă bucur că primăria, împreună cu conducerea casei de cultură, s-au implicat în mod deosebit pentru ca lumea să aibă parte de trei zile de bucurie, alături de artişti autohtoni, pe care asociaţia noastră încearcă să-i promoveze”.

Pentru cei mici este pregătit, zilnic, un parc de distracţii.

Foto: https://www.facebook.com/carmenserbanartist/


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns