Trei turiști au dispărut pe Muntele Semenic. UPDATE

Trei persoane despre care se presupune că s-au rătăcit pe Muntele Semenic sunt căutate, vineri, de jandarmii montani şi salvamontiştii din Caraş-Severin, după ce soţia unuia dintre aceştia a alertat autorităţile, potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ).

CITEȘTE ȘI: Aquapark în Timiș. Vezi când va fi gata

„În dimineaţa zilei de vineri, jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug au fost alertaţi prin sistemul 112, de către o femeie, că soţul său, împreună cu doi prieteni de familie, un bărbat şi o femeie, au plecat cu ATV-urile, joi, din staţiunea Crivaia şi nu s-au mai întors”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

CITEȘTE ȘI: Atac într-un mall din Melbourne. O persoană a murit, mai multe au fost rănite/ IMAGINI video cu atacatorul

Ultimul apel video a fost înregistrat joi, în jurul orei 16.00, atunci când apelanta a vorbit cu soţul său, iar din imagini s-a putut observa că aceştia se aflau în zona Vârfului Nedeia din Masivul Semenic, scrie antena3.ro.

După mai multe ore de căutări, persoanele rãtãcite au fost gãsite și însoțite de salvatori la locul de cazare. Ce se întâmplase?

Unul dintre ATV-urile cu care turiștii se deplasau s-a rãsturnat într-o prãpastie, iar în zona respectivã nu exista semnal.

Echipele de salvatori au reușit, însã, sã ajungã la ei și sã-i preia, în siguranțã.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns