Trei tiruri s-au ciocnit violent pe o şosea din vestul ţării

accident tiruri

Traficul rutier a fost blocat pe o şosea intens circulată din zona de vest a ţării, după ce trei tiruri care circulau în aceeaşi direcţie s-au ciocnit violent.

Impactul s-a produs pe DN 79, între Arad şi Oradea, după ce unul dintre şoferi nu a observat mai multe maşini oprite din cauza unor lucrări de întreţinere a drumului, anunţă România TV.

În urmă carambolului, soldat cu un rănit, s-au format coloane de maşini pe aproximativ patru kilometri în ambele sensuri de circulaţie.

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Şimand spre municipiul Arad, martorii afirmând că şoferul unui TIR cu platforma de transport automobile, care era goală, nu a frânat la timp pentru a opri la o coloana de maşini.

Martorii spun că trailerul, care circulă în aceeaşi direcţie, a intrat violent în ultimul automarfar din coloană, care a fost împins şi a lovit TIR-ul din faţa să.

Şoferul care nu ar fi fost atent şi a provocat accidentul a fost rănit, fiind preluat de o ambulanţă pentru a fi transportat la Spitalul Judeţean Arad.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

Foto: aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *