Trei tineri au batjocorit și lăsat să moară pe câmp o femeie. Cadavrul, găsit după 3 zile

politia 26

Trei tineri din Vaslui sunt acuzați că au violat și lăsat să moară, pe câmp, o femeie de 49 de ani. Victima, din localitate Ghergheleu, era dată dispărută de 3 zile. Cei trei tineri au vârstele de 16, 17 și 19 ani.

Agresiunea a fost comisă pe 6 martie, dar cadavrul femeii a fost găsit abia după 3 zile.

Potrivit Adevărul femeia locuia singură și lucra cu ziua în comună. Pe 6 martie, seara, s-a întors de la muncă împreună cu alți oameni și s-a dus la un magazin, pentru a-și primi banii și mâncarea de la patron.

În magazin s-ar fi aflat și cei trei tineri. Când femeia s-a dus la toaletă, unul dintre ei a luat-o cu forța și a urcat-o într-o căruță.

Cei trei au oprit căruța pe câmp, au violat-o pe femeie, apoi au abandonat-o. Surse din anchetă citate de Adevărul spun că unul dintre agresori a vrut să se întoarcă după victimă, de teamă că aceasta va muri pe câmp, dar ceilalți doi l-au refuzat.

Femeia a fost găsită moartă abia sâmbătă, pe 9 martie, pe câmpul din apropierea satului vasluian Iaz. Cei trei tineri, cu vârstele de 16, 17 și 19 ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ei vor fi duși în fața judecătorului, cu propunere de arestare preventivă, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Trei tineri au batjocorit și lăsat să moară pe câmp o femeie. Cadavrul, găsit după 3 zile

  1. Daca legile ar fi mai aspre, probabil ca tinerii n-ar fi facut-o… dar o parte din vina o poarta si parintii acestora !
    Ce educatie …?!
    Ma consoleaza insa gindul ca in puscarie (oricit de putini ani or primi) vor invata ce inseamna un viol… si vor iesi infectati cu SIDA (ca majoritatea…) E insa o pedeapsa pe deplin meritata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *