Trei studenți la meteo au murit într-un accident, după ce au filmat o tornadă (video)

Trei studenți la meteo au murit într-un accident, după ce au filmat o tornadă (video)

Trei studenți la specializarea meteorologie a Universității din Oklahoma au murit într-un accident, la câteva ore după ce au filmat o tornadă. Tinerii au condus spre casă pe furtună și mașina lor a alunecat.

Trei studenți la specializarea meteorologie au murit într-un accident de mașină în timp ce se întorceau dintr-o excursie de monitorizare a unei tornade în Kansas, transmite BBC.

Nicholas Nair, în vârstă de 20 de ani, Gavin Short, în vârstă de 19 ani, și Drake Brooks, în vârstă de 22 de ani – de la Universitatea din Oklahoma – au murit pe loc. Coliziunea a avut loc la doar câteva ore după ce Nair și Short au postat pe Twitter imagini din Herington, Kansas, cu o tornadă trecând peste o autostradă.

CITEȘTE ȘI: Cresc ratele la credite. ROBOR la 3 luni a depășit pragul de 5% pe an

Conducând înapoi în Oklahoma pe furtună, mașina lor a alunecat și a fost lovită de un tractor cu remorcă. Șoferul tractorului a fost externat din spital.

Se pare că cei trei făceau parte dintr-un grup mai mare de studenți de la Universitatea din Oklahoma care au mers în Kansas pentru a urmări tornada din weekend.

(sursa: Mediafax)

Foto: NBC News


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *