Trei străzi din Ronaț au fost modernizate

Trei străzi din Ronaț au fost modernizate

Trei străzi din Ronaț au fost modernizate

Străzile Alexandru Dimitrie Xenopol, Banul Severinului și Adam Mickiewicz au fost modernizate cu fonduri de la bugetul local, anunță Primăria Timișoara.

Proiectul de reabilitare și modernizare a celor trei străzi, în valoare de 5,4 milioane de lei (TVA inclus), suportate integral de la bugetul local, a fost finalizat și pe strada Adam Mickiewicz.

„Ani de zile, la fiecare ploaie, străzile acestea au fost un coșmar pentru cei din Ronaț. Mă bucur că am finalizat lucrarea și că acum condițiile sunt de secol 21.

În ultimii ani am demarat în cartierele Timișoarei programe de modernizare a străzilor și reparații trotuare, dar și pentru plantări de arbori și amenajarea de spații verzi. Lucrăm să reducem decalajele dintre zona centrală și cartiere”, a declarat primarul Dominic Fritz.

CITEȘTE ȘI: Alin Nica va candida pentru Forța Dreptei la încă un mandat la CJ Timiș

Investiția municipalității a inclus modernizarea carosabilului, amenajarea trotuarelor și a acceselor auto la proprietăți, lucrări la sistemul de canalizare menajeră, relocarea stâlpilor de iluminat stradal, relocarea unui tronson din rețeaua de alimentare cu gaz și realizarea unui sistem de canalizație tehnică pentru cabluri.

Acum, străzile sunt modernizate pe o lungime de aproape 1 km, carosabilul modernizat pe aproape 6.400 mp, trotuarele amenajate pe aproximativ 4.300 mp și accesele amenajate pe 750 mp.

Administrația locală a realizat lucrări de modernizare pe mai multe străzi, precum Orăștie și Alpiniștilor, din cartierul Modern, și bulevarde majore precum Bogdăneștilor, Buziașului, Cetății, Prezan sau Grigore Alexandrescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *