Trei puncte de trecere a frontierei româno-sârbe, redeschise traficului de persoane şi autovehicule până la 3,5 tone

frontiera 20

Trei puncte de trecere a frontierei româno-sârbe de pe raza judeţului Timiş se redeschid, începând de joi, pentru traficul de persoane şi pentru autovehiculele de până la 3,5 tone.

CITEȘTE ȘI: Ce pot face românii care nu au încheiat contracte noi de energie electrică și gaze până la 1 iulie. Precizările vicepreședintelui ANRE

Acestea sunt utilizate preponderent de către cetăţenii din localităţile de frontieră şi vor fi operaţionale în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Timişoara, este vorba despre punctele de trecere Valcani – Vrbica (zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare), Lunga – Nakovo (zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga) şi Foeni – Jasa Tomic (zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni).

„Având în vedere necesitatea asigurării unui trafic fluent în punctele de trecere a frontierei, pe fondul îmbunătăţirii situaţiei epidemiologice la nivel internaţional şi ţinând cont de creşterea numărului participanţilor la trafic, în contextul eliminării unora dintre restricţiile impuse de evoluţia pandemiei generată de virusul COVID-19, începând cu data de 1 iulie, în judeţul Timiş sunt redeschise trei puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Serbia, destinate traficului de persoane şi autovehicule de până la 3,5 tone”, se menţionează în comunicat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *