Opțiunea lui Alin Nica pentru șefia PNL Timișoara

nica alegeri

Alin Nica, președinte interimar al PNL Timiș, și-a exprimat opțiunea referitoare la alegerile de sâmbătă, de la PNL Timișoara. În cursă s-au înscris doi competitori, Raul Ambruș și Cosmin Tabără, președintele PNL Timiș arătându-și susținerea pentru acesta din urmă, viceprimar al Timișoarei.

CITEȘTE ȘI: Trei puncte de trecere a frontierei româno-sârbe, redeschise traficului de persoane şi autovehicule până la 3,5 tone

Iată mesajul lui Alin Nica:  ”Dincolo de competiție și miză, alegerile interne dintr-un partid croiesc drumul membrilor pentru patru ani. Cu atât mai mare este răspunderea dacă organizația aparține unui municipiu, reședință de județ. Încurajez competiția sănătoasă, democratică dar sunt momente în viața unei organizații când orgoliile personale trebuie să facă loc muncii în echipă și interesului comun. Așa simt că ar trebui să se întâmple și sâmbătă, la Timișoara, când va fi aleasă conducerea organizației PNL pe municipiu.

Am spus în propria campanie electorală: cred în experiență și cred în tinerețe. De asemenea cred că ele funcționează cel mai bine împreună. Însă președinte al organizației va fi o singură persoană și nu pot trece cu vederea concluziile mai multor întâlniri din ultimele luni care au condus în mod repetat în aceeași direcție: la Timișoara, PNL are nevoie de un om cu anvergură, un profesionist aflat într-o poziție cheie în administrație, un lider capabil să obțină sprijinul personalităților marcante ale orașului.

Ambii candidați au muncit și merită aprecierea noastră. Ambii candidați au loc în conducerea organizației Timișoara. Însă, din punctul meu de vedere, în contextul actual, este momentul viceprimarului Timișoarei să preia și să reconstruiască organizația PNL din postura de președinte.

Sâmbătă, sunt alături de Cosmin Tabără dar recunosc meritele lui Raul Ambruș pentru eforturile depuse în ultimii ani și sper că cei doi vor găsi o formulă să funcționeze ca o echipă”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *