Trei proiecte prioritare în comuna Nițchidorf

Din vara anului trecut, comuna Nițchidorf are un nou primar, Dănuț Drăghici fiind ales de locuitori în urma scrutinului din iunie, la care s-au înscris șase candidați. Domnul Drăghici era, deja, familiarizat cu administrația, fiind, în ultimii 12 ani, consilier al comunei, dintre care șase viceprimar.

„Munca de vice a fost foarte frumoasă, am făcut-o cu mult drag, dar nu este o funcție cu putere de decizie. Sunt de șapte luni primar și acum știu și simt că pot să fac ceva cu adevărat pentru cetățeni. Este, munca de primar, una foarte grea, dar acum deciziile îmi aparțin”, afirmă edilul.

Citeşte şi: VIDEO HAIOS! „Dialog” între un participant la protestele de la Timişoara şi căţeluşa lui Amica

Pentru acest mandat, primarul Drăghici și-a stabilit trei proiecte prioritare, convins fiind că va putea să le ducă la bun sfârșit. Primul dintre acestea și cel mai important are ca obiectiv obținerea finanțării pentru introducerea canalizării.

Este un proiect de anvergură, costisitor, și primăria nu are forța financiară necesară să-l realizeze de una singură. „Mizăm pe fonduri europene sau de la guvern”, afirmă edilul.

„Mai avem de asfaltat în jur de 10-12 kilometri de asfalt, în Nițchidorf și satele aparținătoare Duboz și Blajova. Aceasta este tema celui de-al doilea proiect prioritar, iar cel de-al treilea vizează căminele culturale din Duboz și Blajova. Construcțiile există, dar sunt degradate. Vrem să le renovăm și să le dotăm cu tot ceea ce este necesar, astfel ca diferite activități de interes pentru oamenii se acolo să se desfășoare în bune condiții”, mai adaugă primarul din Nițchidorf.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns