Trei persoane lovite de trăznet la Sarmizegetusa. Un bărbat a murit

Cei trei se aflau în situl arheologic de la Sarmizegetusa când s-a declanșat furtuna. Este vorba de doi bărbați și o femeie.

Un bărbat și-a pierdut viaţa, iar doi soţi, aflaţi în vizită la situl arheologic, au suferit traumatisme din cauza descărcărilor electrice produse în zonă. Pompierii militari ai Detaşamentului Orăştie, specializaţi în acordarea primului ajutor, şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean au acţionat pentru salvarea victimelor, doi soţi din Pogoanele, judeţul Buzău, potrivit ISU Hunedoara, scrie realitateadehunedoara.net

Cei doi soţi, ce prezentau semne ale descărcării electrice, au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor şi a medicilor SAJ şi au fost duşi conştienţi şi cooperanţi la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Orăştie.

Citeşte şi: Un bărbat a sunat de cinci ori la 112 să anunțe că a fost legat la ochi și răpit. Unde l-au găsit polițiștii

Din păcate, pentru a treia victimă nu s-a mai putut interveni pentru salvarea vieţii. Bărbatul decedat, de 47 de ani din comuna Bucium, făcea parte din dispozitivul de pază al sitului arheologic Sarmizegetusa Regia.

Centrul judeţului Hunedoara s-a aflat sub incidenţa unui cod galben de vreme rea caracterizat de averse, ce au atins 25 de litri pe metru pătrat, grindina şi descărcări electrice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns