Circulație dată peste cap în centrul Timișoarei

Direcţia Generală de drumuri, poduri, parcaje şi reţele de utilităţi a Primăriei Timişoara a anunțat că va intensifica, în următoarea perioadă de vacanţă, lucrările care se efectuează în prezent în zona centrală a oraşului, astfel încât acestea să fie finalizate până la începerea noului an şcolar.

CITEȘTE ȘI: Cod roșu de secetă în vestul țării! Veștile de la meteorologi nu sunt deloc bune

În acest context, până în 9 septembrie sunt deja impuse restricţii temporare de circulaţie rutieră pentru efectuarea lucrărilor necesare la drumurile municipale. În consecinţă, se recomandă conducătorilor de autovehicule evitarea zonei delimitate de strada Martin Luther, bd. I.C. Brătianu, strada Proclamaţia de la Timişoara, bd. Mihai Eminescu și bd. Michelangelo.

Ceea ce au uitat să precizeze autoritățile locale sunt căile pe care conducătorii auto care nu au fost binecuvântați cu concediu de odihnă în perioada actuală ar trebui să ocolească șantierele din mai toată zona centrală. Desigur, oamenii ar putea să se mulțumească cu mersul pe jos sau cu statul acasă, dar, totuși, o urbe atât de mare trebuie să funcționeze și în perioadele de vacanță, mai ales că lucrările cu pricina au dezafectat principala cale de legătură dintre nordul și sudul orașului.

Citește mai multe amănunte despre acest subiect, dar și alte știri interesante, în ediția tipărită a ziarului Renașterea bănățeană din 9 august 2019. 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns