Trei investiții finanțate din fonduri guvernamentale, la 33 kilometri de Timișoara

lieblin

Una dintre comunele județului Timiș a primit, prin cele două liste al Programului Național de Dezvoltare Locală, trei finanțări guvernamentale. Prin acestea sunt susținute, la Liebling, investiții importante pentru infrastructură și educație.

Astfel, s-au primit 11,2 milioane de lei pentru modernizarea de străzi, respectiv 3,3 milioane de lei destinați extinderii rețelei de canalizare menajeră.

A treia investiție finanțată este în valoare de 3,4 milioane de lei și constă din construirea unei grădinițe noi, cu parter și două nivele. Noua clădire va fi deservi șase grupe de preșcolari și va funcționa cu program prelungit.

În privința primelor două obiective, este de precizat că, pe lângă asfaltarea de drumuri interioare, este prevăzută decolmatarea scurgerilor pluviale și refacerea podețelor de acces în gospodării.

Localitatea Liebling are rețea de canalizare, realizată tot din fonduri guvernamentale, care acoperă circa 90 la sută din străzi. Extinderea acesteia se va face în această etapă pentru a fi utilizată și de gospodăriile aflate pe Drumul Stamorei și de cele din Colonie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Trei investiții finanțate din fonduri guvernamentale, la 33 kilometri de Timișoara

  1. „Localitatea Liebling are rețea de canalizare, realizată tot din fonduri guvernamentale, care acoperă circa 90 la sută din străzi.” Bine spus,”STRAZI”,dar cât la sută din gospodării nu se precizează? Sau că racordarea la rețea (traversarea strazii pâna la rețeaua de canal)se face pe fonduri proprii de catre proprietarul gospodăriei.

Lasă un răspuns