Tratamente alternative pentru pensionarii din Timiş

tratament balnear

Cum etatea înaintată şi beteşugurile de tot felul îi transformă în mod firesc în clienţi fideli ai cabinetelor medicale, pensionarii Timişoarei sunt printre cei mai buni cunoscători ai reţelei acestor unităţi.

Pentru mulţi dintre ei, însă, drumurile de la oftalmolog la ORL-ist şi de la reumatolog la cardiolog sunt foarte scurte, serviciile medicale fiindu le la îndemână în incinta sediului organizaţiei ai cărei membri sunt.

Este vorba, desigur, de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Timişoara, ştiut fiind cât de diversificată este oferta CARP din acest punct de vedere.

De curând, paleta de servicii s-a lărgit şi mai mult, căci n-au fost uitaţi nici cei înclinaţi să opteze pentru medicina alternativă. Astfel, în incinta sediului din calea Bogdăneştilor nr. 4 funcţionează de-acum un cabinet al cărui prag va fi trecut cu siguranţă de metode de tratament homeopate, de mezoterapie sau osteopatie, tot aici fiind asigurate servicii de dermato-cosmetică, fie prin tratament cu lumină polarizată, fie prin gemoterapie.

Stările de stres, de oboseală, migrenele persistente sau durerile de spate pot fi tratate în apropiere, la cabinetul de terapie yumeiho, una dintre metodele de tratament „la modă”, constând dintr-un complex de tehnici de presare şi manipulare prin care multe afecţiuni sunt ameliorate fără a utiliza medicamente.

Printre noutăţile din domeniul serviciilor medicale furnizate la CARP nu se numără însă numai cabinetele de medicină alternativă, căci în acelaşi sediu al Casei a fost deschis şi un cabinet ORL, unde, pe lângă consultul de specialitate, pacienţii au posibilitatea de a urma şedinţe de audiometrie şi endoscopie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *