Transportul public timişorean, încă pe pilot automat

tramvai 6

Timişoara va avea un transport public de mare calitate, cel puţin asta primite primarul Nicolae Robu.

Edilul spune că, pe lângă vehiculele deja aflate în circulaţie, vor mai sosi noi mijloace de transport, astfel încât parcul auto va fi suficient de dotat pentru a asigura condiţii decente de călătorie.

CITEȘTE ȘI: Casă oferită gratis în județul Timiș

Pe de o parte, va creşte confortul din vehicule, iar pe de alta, se vor scurta timpii de aşteptare din staţiile de tramvaie, troleibuze sau autobuze.

„Situaţia parcului auto este în regulă, avem şi un management bun, cu un tânăr director, Nicoale Bitea, care pune pasiune şi munceşte mult, problema este cu totul alta.

CITEȘTE ȘI: Ai aplicația lanternă pe telefon? De ce trebuie să o dezinstalezi imediat

E vorba de asigurarea personalui necesar, mă refer la şoferi şi vatmani, pentru că de asta ducem lipsă.

La Timişoara, nivelul ridicat al dezvoltării şi joburile bune au, iată, şi consecinţe negative, în sensul că sunt probleme cu angajările” a declarat primarul, precizând, totuşi, că nutreşte speranţa că deficitul de personal de la Societatea de Transport Public Timişoara va fi remediat, mai ales că şoferii şi vatmanii vor avea salarii foarte bune.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Transportul public timişorean, încă pe pilot automat

  1. Planurile sunt minunate, realitatea ne mai da bataie de cap. Dar astea sunt amanunte, anunturile pompoase ale primarului sunt importante, viata de zi cu zi, nu neaparat.

  2. Timişoara va avea si are un mare rahat si un mare ratat in fruntea urbei.Realizarile acestui ratat sunt mizeria,liniile 3 si 5 de tramvai scoase,plosnite,gunoi cat cuprinde,insalubritate,haos si debandada,semaforizare si multi pitici pe creier.STPT este in jurul streangului.

Lasă un răspuns