Transportul public din Timișoara se reduce și mai mult

Societatea de Transport Public Timișoara a anunțat noi modificări în programul mijloacelor de transport în comun, din cauza restricțiilor de circulație impuse de carantina totală în care se află România.

CITEȘTE ȘI: Testarea timişorenilor: „Riscăm să facem mai mult rău decât bine”

Astfel, mijloacele de transport în comun de pe liniile 1, 2, 11, 14, 17, 18, 5, 13, 21, 28, 32, 33b, 46, E3+L3, E4, E4b, E6 vor funcționa în intervalele orare 4-8 şi 11-22,30; activitatea de pe aceleaşi linii de transport public va fi suspendată în intervalele orare 8-11 şi 22,30-4.

Mijloacele de transport în comun de pe liniile 4, 7, 8, 9, 15, 16, 33, 40, E1, E2, E7, E8 vor funcționa în intervalele orare 4-9 și 11-22,30; activitatea de pe aceleaşi linii de transport public va fi suspendată în intervalele orare 9-11 şi 22,30-4.

Circulaţia tramvaielor de pe linia 6 va fi întreruptă. De asemenea, în zilele nelucrătoare, programul mijloacelor de transport în comun va începe la ora 6. Aceste măsuri au fost luate în conformitate cu realitatea de pe teren, gradul de încărcare de pe toate liniile de transport public scăzând foarte mult în ultimele două săptămâni. Activitatea va fi reluată la parametri normali după încetarea crizei sociale provocată de coronavirus, amia anunță reprezentanții STPT.

În același timp, angajații societății au demarat acțiunea de igienizare și dezinfectare a celor peste 500 de stații în care opresc mijloacele de transport în comun. Igienizarea și dezinfectarea se fac cu detergent și dezinfectant în toate stațiile, pe peroanele aferente și pe trotuarele din vecinătatea stațiilor. Primele stații dezinfectate au fost cele de pe tronsonul Gheorghe Barițiu – Piața Mărăști, 15 la număr, inclusiv stațiile de tramvai de la Gara de Nord, pe ambele sensuri, iar astăzi acțiunea continuă cu dezinfectarea stațiilor de pe tronsonul Piața Mărăști – Take Ionescu. Acțiunea de dezinfectare are loc în cursul zilei, dar și noaptea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns