Timișeni care nu respectă izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație

Conform bilanțului autorităților, în județul Timiș, în cursul zilei de 26 martie, au fost verificate, de Poliție și Poliția Locală, 2.107  persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină și 1.220 de locații de izolare/carantinare.

CITEȘTE ȘI: Transportul public din Timișoara se reduce și mai mult

Au fost identificate două persoane care nu respectau măsurile de izolare, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de  6.000 de lei. În acest interval, polițiștii timișeni au aplicat 457 de sancțiuni contravenționale în valoare de 640.340 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform art.5 alin(1) din Ordonanța Militară nr.2/2020.

Tot în cursul zilei de 26 martie, au fost verificate, de jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, 29 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină și tot atâtrea locații. Nu au fost identificate persoane care nu respectau măsurile de izolare la domiciliu.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.800 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform art.5 alin(1) din Ordonanța Militară nr.2/2020. De asemenea, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.750 de lei, în conformitate cu prevederile art. 28 din OUG nr.1/1999.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns