Transportul de vaccin Pfizer întârzie, cursa aeriană din Germania a fost anulată din cauza viscolului

15 ianuarie, termen pentru școli să trimită o situație cu angajații care vor să se vaccineze / Vaccinarea cadrelor didactice, unul dintre criteriile pentru redeschiderea școlilor

Transportul cu dozele de vaccin Pfizer care ar fi trebuit să ajungă luni în România întârzie și nu este sigur că va ajunge în cursul zilei. Cursa cargo cu care trebuiau să ajungă cele aproape 164.000 de doze a fost anulată și a rămas la sol, pe aeroportul din Leipzig, din cauza vremii extreme, potrivit Realitatea Plus.

Cea de-a opta tranșă de vaccin Pfizer/BioNTech ar urma să fie distribuită în 3 puncte principale, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.

De aici, vaccinul va fi transportat către centrele de stocare, în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă.

Dozele vor fi distribuite astfel: 53.820 doze la Centrul Național de Stocare București, 19.890 doze la Brașov, 23.400 la Cluj, 16.380 la Constanța, 16.380 doze la Craiova, 22.230 la Iași și 11.700 de doze la Centrul Regional de Depozitare Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns