Transport public din Timişoara spre Sânandrei, Carani şi Covaci

Prioritatea maximă pentru acest an în comuna Sânandrei este asigurarea unui transport public practic şi eficient.

Localitatea a fost inclusă, deja, în Asociaţia de Transport Metropolitan, fapt ce va permite introducerea unor curse înspre şi dinspre Timişoara.

Reprezentanţii primăriei au avut o întâlnire cu conducerea asociaţiei menţionate, pentru a se stabili staţiile şi orarul curselor.

„Aşteptăm să iasă actele din instanţă, referitoare la statut, pentru ca acest proiect extrem de important să devină funcţional. Sperăm ca din luna aprilie să avem asigurat transportul public”, a declarat Claudiu Coman, primarul comunei Sânandrei.

Pe traseul Timişoara-Sânandrei-Carani vor exista, zilnic, câte cinci curse dus-întors, iar pe ruta Timişoara-Covaci, două astfel de curse.

Preţul unui bilet de călătorie va fi 2,5 lei, iar al unui abonament, de 66 de lei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 Răspunsuri “Transport public din Timişoara spre Sânandrei, Carani şi Covaci

  1. Da si daca tot se face drumul pina la Cerneteaz ar putea sa puna pe linga el si o conducta de Gaz.Am auzit ca la Cerneteaz e Deja!!

  2. Oare dl primar Ilie Todasca nu crede ca a-r fi nornal ca si in comuna SACALAZ sa fie autobuz ajunge d-le cu ocazia atatia ani sau la SACALAZ nu e nevoie

  3. La ora actuala exista 9 trenuri pe zi si pe sens de la Carani la Timisoara, 22…36 minute pana in Gara de Nord. Pentru Covaci ruta autobuzului se poate extinde usor pana la Cerneteaz, si ar putea avea mai multe curse pe zi, daca drumul Covaci-Cerneteaz e in stare buna.

Lasă un răspuns