Transport agabaritic pe ruta PTF Moravița – Dumbrăvița. Ce trebuie să ştie conducătorii auto

În perioada 23.01.2020 – 30.01.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: PTF Moravița – DN59 – Timișoara – DN6 – Centura Timișoara – DJ691 – Dumbrăvița. Vehiculul transportă un utilaj.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,0 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.