Tramvaiul Bozankaya, abia ieșit pe traseu la Timișoara, n-a scăpat de obiceiurile rele ale unor călători

tramvaiul

Ieri, primul tramvai Bozankaya a ieșit pe traseu, la Timișoara, dar n-a scăpat de obiceiul prost al unor călători de a-și arunca gunoaiele între scaune.

Angajații STPT au intensificat, în ultima perioadă acțiunile de curățenie și igienizare în mijloacele de transport în comun.

”Din păcate, sunt și călători care confundă mijloacele de transport cu un coș comun de resturi menajere. Ultimul exemplu de acest fel este legat de tramvaiul Bozankaya, care a ieșit pe traseu sâmbătă.

În tramvaiul ultramodern au urcat și câțiva călători care au aruncat în interior hârtii, șervețele sau coji de banane.

CITEȘTE ȘI: „Mă, unde hăndrăleşti?” Cum au umplut Tanti Lenuța și Mircea Bravo o biserică din Timiş. Tinerii au dat buluc la slujbă

Fiind conștienți de importanța curățeniei din mijloacele de transport în comun, am intensificat acțiunile de igienizare și curățenie, dar, fără sprijinul tuturor călătorilor, efectele acesor acțiuni nu se văd așa cum ar trebui.

În acest sens, facem un apel către toți călătorii noștri prin care dorim să devenim parteneri. Dacă vrem mijloace de transport în comun mai curate, trebuie să conștientizăm cu toții că tramvaiele, troleibuzele sau autobuzele sunt bunuri ale comunității din care facem parte și avem obligația morală să contribuim la menținerea acestora într-o stare cât mai decentă”, transmit reprezentanții STPT.

Foto: Facebook/STPT-RATT


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *