Tramvaiul 6 se întoarce

tramvaiul sase

Primarul Nicolae Robu a venit, ieri, cu o veste cu care speră că îi va bucura pe mulți timișoreni. „Tramvaiul 6 a fost în ultimii ani un permanent subiect de discuții.

Conducerea veche a RATT a considerat că nu se justifică existența lui, ceea ce m-a contrariat și pe mine, dar și pe mulți timișoreni.

Am cerut, la un moment dat, să fie reînființată această linie, apoi iarăși a fost desființată.

Noua conducere a STPT a hotărât ca, de la 1 iulie, să reintroducă în circulație tramvaiul 6, pe traseul său tradițional, despre care eu am considerat totdeauna că a fost foarte bine gândit.

Vom vedea cum circulă, eu mă aștept să fie călători suficienți. Sper ca, săptămâna viitoare, conducerea STPT să anunțe și alte decizii importante care să se reflecte în calitatea transportului public.

Să nu ne așteptăm ca, peste noapte, să se întâmple ceva spectaculos, pentru că nu există rezerve de mijloace de transport, nu avem vatmani și șoferi, dar se fac angajări și vom încerca să suplimentăm numărul de mijloace de transport public, în așa fel încât acesta să fie tentant”, a declarat primarul Timișoarei.

Tramvaiul 6 a circulat, în mod obișnuit, în circuit: Catedrala Mitropolitană – Piața Maria – Piața Bălcescu – Banatul – Piața Traian – Piața 700 – Catedrala Mitropolitană. Conducerea STPT a fost recent numită și îi are ca director și director-adjunct pe Sorin Supuran și, respectiv, Nicolae Bitea.

Încă de la începutul acestui an, conducerea primăriei a promis că a venit momentul unui salt calitativ serios în transportul public.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *