Training pentru managerii de proiect, la Camera de Comerț Timiș

management proiect

Pregătirea managerilor de proiect este tematica unuia dintre cursurile pe care Direcţia de Formare și Perfecționare Profesională din cadrul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş le va derula în cursul lunii noiembrie. Mai exact, perioada derulării cursului va fi 4-19 noiembrie, în prima parte a intervalului calendaristică urmând să se desfăşoare partea teoretică, iar ultimele şase zile vor fi destinate pregătirii practice.

Cursul se adresează persoanelor cu studii superioare care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect. Programul de pregătire își propune, în principal, să pregătească specialiști pentru a coordona realizarea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană, adresându-se, totodată, și tuturor celor care doresc să-și dezvolte abilități practice pentru rezolvarea problemelor specifice gestionării iniţiativelor antreprenoriale.

Trainingul se va axa, de altfel, pe conceperea şi implementarea proiectelor finanțate atât din domeniul public, cât și din cel privat. Cursul va trata modalitățile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

Informații și înscrieri, la Direcția de Formare și Perfecționare Profesională, cu sediul la Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 105, nr. tel. 0256.219.172, 0256.294.922, 0720.4441.20, 0720.444121.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns