Anunț de ultimă oră al meteorologilor. Val de aer tropical în România, după frigul polar. Urmează temperaturi de 25 de grade Celsius

harta 15

Vortexul polar care a lovit România în aceste zile va fi înlocuit, din weekend, de un val de aer tropical. Potrivit meteorologilor, săptămâna viitoare, vor fi regiuni unde se vor înregistra chiar şi 25 de grade Celsius.

După episodul cu vreme rece de la sfârşitul lunii octombrie şi prima zi din noiembrie, după ce un val de aer polar a pătruns în România, vremea va intra într-un proces de încălzire. Astfel, în săptămâna 4 – 11 noiembrie 2019, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât normalul perioadei la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice.

Potrivit meteorologilor, valorile maxime pot atinge temperaturi de peste 20 de grade Celsius, chiar spre 25 de grade Celsius.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, anunţă jurnaldevreme.ro.

Specialiştii transmit că vremea caldă este posibil să se menţină şi în săptămâna 11 – 18 noiembrie, când temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste normalul perioadei.

 

observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *