Traian Băsescu, internat de urgență la un spital din Paris – Ar fi suferit un accident vascular cerebral și și-ar fi pierdut auzul

Traian Băsescu, internat de urgență la un spital din Paris - Ar fi suferit un accident vascular cerebral și și-ar fi pierdut auzul

Traian Băsescu a fost internat de urgență la Paris. Acesta a ajuns în capitala Franței cu un avion privat, vineri. Potrivit unor surse Realitatea PLUS, fostul președinte al României ar fi suferit un AVC, dar ar avea și mai multe probleme cardiace și pulmonare și și-ar fi pierdut auzul.

Traian Băsescu ar fi fost dus  la o clinica din Paris. Potrivit surselor Realitatea PLUS, ar fi suferit un accident vascular cerebral.

S-ar fi prezentat cu tensiune mare la spital, acuzând probleme cardiace, apoi ar fi fost confirmat cu AVC. Potrivit ultimelor informații, acesta și-ar fi pierdut auzul și ar avea probleme cu inima și plămânii, susțin sursele citate de Realitatea PLUS.

CITEȘTE ȘI: Grindeanu: S-a semnat contractul pentru achiziția a 20 de trenuri

Acestuia i s-ar fi făcut rău miercuri pe holurile Parlamentului European.

Informațiile nu au fost confirmate oficial până în acest moment.

Fostul presedinte nu raspunde la telefon iar familia nu dorește să dea niciun fel de informații legate de acest incident neplăcut.

Acesta și-ar fi întrerupt brusc contactul cu familia. Săptămânile trecute, fostul președinte ar fi fost internat intr-un spital din România pentru a-și verifica starea de sănătate.

În urmă cu două zile, fostul președinte a primit verdictul final din partea CNSAS.

UPDATE 1: Problemele de sănătate ale președintelui Băsescu au apărut la scurt timp după verdictul definitiv de colaborator al fostei Securități ca poliție politică primit miercuri.

UPDATE 2:  Săptămâna trecută, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru niște investigații. Luni a plecat la Bruxelles, iar miercuri, când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European.

A mers la spital la Bruxelles pentru investigații, s-a întors în țară, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigații și a fost trimis la o clinică din Paris.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns