Tragedie pe șosea! Accident cu 17 morți și 22 de răniți, în China

Tragedie pe șosea! Accident cu 17 morți și 22 de răniți, în China

Şaptesprezece persoane şi-au pierdut viaţa şi 22 au fost rănite duminică într-un accident de circulaţie în provincia Jiangxi, în estul Chinei, a informat presa de stat, relatează AFP, preluat de Agerpres.

„Accidentul a făcut 17 morţi, 22 de persoane au fost rănite, răniţii au fost transportaţi la spital”, potrivit canalului de televiziune CCTV, citând autorităţile locale, care a adăugat că, deja, „cauza accidentului face obiectul unei anchete amănunţite”.

„Accidentul de circulaţie major” a avut loc cu puţin înainte de orele 01.00 (sâmbătă, 17.00 GMT) în districtul Nanchang, a indicat postul de televiziune.

La aproximativ o oră după anunţul ştirii, poliţia rutieră din districtul Nanchang a dat recomandări şoferilor, avertizând că regiunea se confruntă cu o „ceaţă deasă”. „Vizibilitatea la volan este proastă. Este o vizibilitate slabă, ceea ce poate provoca cu uşurinţă accidente de circulaţie”, potrivit poliţiei.

CITEȘTE ȘI: Mașină a Poliției Locale Timișoara, implicată într-un accident. A intrat pe roșu în intersecție, dar avea în funcțiune semnalele luminoase, spune IPJ Timiș

„Vă rugăm să fiţi atenţi la farurile de ceaţă (…) încetiniţi, conduceţi cu atenţie, păstraţi o distanţă de securitate în raport cu maşina din faţă, evitaţi pietonii, nu schimbaţi benzile de circulaţie şi nu faceţi depăşiri”, a adăugat poliţia.

Accidentele rutiere sunt frecvente în China din cauza lipsei unor controale stricte de siguranţă.

Sursa foto: www.lapresse.ca


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *