Tragedie! O tânără de 33 de ani a decedat la trei zile după ce a născut

Tragedie! O tânără de 33 de ani a decedat la trei zile după ce a născut

Tragedie! O tânără de 33 de ani a decedat la trei zile după ce a născut.

Serviciiile de intervenție au preluat duminică o femeie de 33 de ani care a născut în urmă cu trei zile, în luna a șaptea de sarcină.

Femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acesteia, anunță ISU Alba.

CITEȘTE ȘI: „Drum lin spre cer suflet frumos”. Curg mesajele în amintirea băiatului care a decedat sâmbătă, 4 februarie, când un copac s-a prăbușit peste o mașină aflată în mers

Un echipaj SMURD din cadrul Stației de pompieri Câmpeni, în cooperare cu o ambulanță SAJ cu medic au fost solicitați să intervină în localitatea Scărișoara la un caz medical (persoană inconștientă).

Din cauza drumului greu accesibil și a zonei înzăpezite au fost suplimentate forțele de intervenție cu 1 APIC și 1 UTV(autoșenilată) de la Stația de Pompieri Câmpeni pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării și transportul persoanei la ambulanță.

Persoana a fost preluată de către pompierii militari și predată echipajelor medicale. Era vorba despre o persoană de sex feminin, de aproximativ 33 ani care a născut în urmă cu trei zile, în a șaptea lună de sarcină.

Femeii i s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SAJ cu medic.

Femeia a intrat în stop cardio-respirator, au început manevrele de resuscitare de către echipajul SAJ, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul.

A fost preluat de către echipajul SMURD Câmpeni și nou-născutul, în vârstă de 3 zile, în vederea evaluării medicale al acestuia. Sugarul va fi transportat la CPU Câmpeni de către echipajul SMURD. Acesta este conștient, fără probleme medicale.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *