Tragedie. O fetiţă de doi ani şi jumătate a murit înecată într-un bidon în care părinţii adunau apă

O fetiţă de doi ani şi jumătate din satul Cârja, judeţul Vaslui, a murit înecată într-un bidon de 60 de litri în care părinţii strângeau apa de ploaie.

Tragedia s-a petrecut duminică după-amiază în satul Cârja, lângă Murgeni, judeţul Vaslui, unde a plouat torenţial, iar părinţii fetei au pus un bidon la streaşină pentru a strânge apa.

Fetiţa s-a jucat în curtea casei şi, nesupravegheată, a căzut în bidonul plin cu apă de ploaie. Nimeni nu a auzit-o, dar, la scurt timp, mama acesteia a descoperit-o plutind în bidonul respectiv.

Părinţii au dus de urgenţă fetiţa la Spitalul Murgeni, ulterior fiind solicitată şi o ambulanţă din Bârlad, cu medic. Echipajul medical a făcut manevrele de resuscitare timp de 45 de minute, dar, din păcate, a fost declarat decesul.

„Din informaţiile deţinute, părinţii ar fi pus un bidon de aproximativ 60 de litri lângă casă, pentru a strânge apa de ploaie.

La un moment dat, mama fetiţei ar fi ieşit din curte pentru câteva minute, iar, când a revenit, a descoperit ce se întâmplase.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de către poliţişti”, a declarat luni, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, scrie mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.