Tragedie. O fetiţă de doi ani şi jumătate a murit înecată într-un bidon în care părinţii adunau apă

psihice

O fetiţă de doi ani şi jumătate din satul Cârja, judeţul Vaslui, a murit înecată într-un bidon de 60 de litri în care părinţii strângeau apa de ploaie.

Tragedia s-a petrecut duminică după-amiază în satul Cârja, lângă Murgeni, judeţul Vaslui, unde a plouat torenţial, iar părinţii fetei au pus un bidon la streaşină pentru a strânge apa.

Fetiţa s-a jucat în curtea casei şi, nesupravegheată, a căzut în bidonul plin cu apă de ploaie. Nimeni nu a auzit-o, dar, la scurt timp, mama acesteia a descoperit-o plutind în bidonul respectiv.

Părinţii au dus de urgenţă fetiţa la Spitalul Murgeni, ulterior fiind solicitată şi o ambulanţă din Bârlad, cu medic. Echipajul medical a făcut manevrele de resuscitare timp de 45 de minute, dar, din păcate, a fost declarat decesul.

„Din informaţiile deţinute, părinţii ar fi pus un bidon de aproximativ 60 de litri lângă casă, pentru a strânge apa de ploaie.

La un moment dat, mama fetiţei ar fi ieşit din curte pentru câteva minute, iar, când a revenit, a descoperit ce se întâmplase.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de către poliţişti”, a declarat luni, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, scrie mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns