Tragedie în vestul țării. O fetiță de 10 ani și tatăl ei au murit într-un groaznic accident. Sora geamănă a copilei care a murit este în stare critică la spital

Tragedie în vestul țării. O fetiță de 10 ani și tatăl ei au murit într-un groaznic accident. Sora geamănă a copilei care a murit este în stare critică la spital

Tragedie în vestul țării. O fetiță de 10 ani și tatăl ei au murit într-un groaznic accident. Sora geamănă a copilei care a murit este în stare critică la spital.

O familie a fost distrusă într-o clipă pe DN1, în județul Bihor. O fetiță de numai 10 ani și tatăl ei și-au pierdut viața după ce s-au răsturnat cu mașina.

 Sora geamănă a copilei care a murit este în stare critică la spital. Mama fetițelor și fiica ei mai mare, aflate în același autoturism, au scăpat cu răni ușoare.

CITEȘTE ȘI: Fără apă caldă de consum și apă rece rece, pe mai multe străzi din centrul Timișoarei

Tragedia s-a petrecut joi, 4 august, pe șoseaua care leagă Oradea de Aleșd, pe o porțiune de drum drept, unde mașinile obișnuiesc să accelereze și să depășească. Aceleași manevre, se pare că le-a făcut și șoferul de 48 de ani, care se afla în autoturism cu soția lui și cele trei fete.

După ce s-a angajat în depășire, bărbatul a acroșat din spate remorca unui vehicul și a pierdut complet controlul volanului.

 Conducătorul unui TIR, martor la accident, povestește că a văzut cum au fost aruncate trupurile fetițelor din mașină.

Șofer TIR: Am avut vreo 6-7 mașini înainte, pe când am ajuns io, numai atâta am văzut că o zburat ceva din mașină, alb„.

Șofer: Era mașina răsturnată. Două copile aruncate din mașină afară, două persoane încarcerate în mașină. Și una dintre fete, cea mai mare, a ieșit singură din mașină.”

Criminaliștii au făcut măsurători și au încercat să refacă traseul autoturismului.

Dr. Natalia Hrihorișan – UPU Oradea: „Două dintre victime au suferit leziuni ușoare, vor rămâne internate pentru supraveghere, iar copilul a fost transferat la Spitalul de Copii, pentru intervenție chirurgicală de urgență.”

 

Sursa:stirileprotv.ro

ghidularadean


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *