Tragedie în Pakistan, o aeronavă cu peste o sută de oameni la bord s-a prăbușit peste un cartier populat. Video

accident aeronava

O aeronavă cu 99 de pasageri și 7 membri ai echipajului s-a prăbușit și a luat foc, vineri, într-o zonă rezidențială din apropierea capitalei Karachi. Numărul victimelor este neclar, pentru că au avut de suferit și oameni aflați la sol, pentru că avionul s-ar fi prăbușit peste câteva blocuri de locuințe.

În imaginile surprinse la locul tragediei apar clădiri distruse și arse ca urmare a deflagrației, iar echipele de salvare scot dintre ruine zeci de victime, printre care și copii, potrivit Daily Mail. Printre ruine se observă resturi ale aeronavei, inclusiv un motor cu reacție și o aripă.

Purtătorul de cuvânt al Autorității Aviatice pakistaneze a anunțat că zborul A-320 zbura de la Lahore la Karachi. Premierul pakistanez a transmis condoleanțe familiilor victimelor și a anunțat deschiderea unei anchete.

Echipe de salvare, dar și trupe ale armatei pakistaneze, ajutate de zeci de civili, intervin în zona extrem de populată unde a avut loc accidentul.

Surse citate de presa locală au declarat că avionul a pierdut legătura radio cu turnul de control chiar cu un minut înainte de a atinge solul.  Surse citate de TRT World susțin că la ultima comunicare cu solul, pilotul ar fi anunțat că există un incendiu la bord și că prin ultimele sale manevre ar fi încercat să evite prăbușirea sau aterizarea forțată peste locuințe.

sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *