Fortuna Becicherecu Mic a încheiat sezonul pe locul al treilea

Fortuna Becicherecu Mic 1

Printr-o hotărâre recentă a Comitetului de Urgenţă al FRF, campionatul Ligii I de fotbal feminin nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat din sezonul 2019-2020.

Într-o şedinţă anterioară fusese validată îngheţarea tuturor competiţiilor feminine aflate în desfăşurare, exceptând partea superioară a clasamentului eşalonului de elită.

Ulterior acestei decizii a avut loc o nouă videoconferinţă la care au participat reprezentanţii echipelor de pe primele şase locuri în competiţie, şi anume „U” Olimpia Cluj, Universitatea Galaţi, Fortuna Becicherecu Mic, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Piroş Security Arad şi Heniu Prundu Bârgăului.

Aceste cluburi şi-au exprimat acordul în unanimitate pentru nereluarea Ligii I şi, astfel, Comitetul de Urgenţă al FRF a acţionat în consecinţă.

Universitatea Olimpia Cluj va lua startul în UEFA Women’s Champions League, ediţia 2020-2021, în cazul în care va obţine licenţa de participare în această competiţie.

Fortuna Becicherecu Mic încheie sezonul pe locul al treilea, contabilizând 25 de puncte (opt victorii, o remiză, două înfrângeri, golaveraj: 47-7).

În ediţia trecută, formaţia timişeană a terminat pe poziţia secundă, în spatele Universităţii Olimpia Cluj.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *