Tragedie în Banat: Doi muncitori au murit după ce au fost striviţi de un utilaj

ambulanta 4

Doi muncitori, în vârstă de 43, respectiv 51 de ani, angajaţi la o companie metalurgică din Reşiţa, au murit, joi după-amiază, după ce au fost striviţi de un utilaj, Inspectoratul Teritorial de Muncă din Caraş-Severin deschizând o anchetă.

Cei doi muncitori, un lăcătuş şi un electrician, erau angajaţi la TMK Reşiţa, fostul combinat siderurgic din oraş. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Caraş-Severin, Mihaela Aga, a declarat, joi, că cei doi muncitori au fost “striviţi”.

“Am fost informaţi de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Reşiţa cu privire la producerea unui accident de muncă la fostul combinat siderurgic din Reşiţa, care a fost soldat cu decesul a două persoane de sex masculin. În momentul de faţă, noi nu cunoaştem care ar fi cauzele producerii accidentului, cert este că am trimis la faţa locului doi inspectori de muncă pentru a clarifica situaţia. Unul dintre muncitori are 43 de ani, iar celălalt 51 de ani şi se pare că accidentul s-a produs între calea de rulare şi podul rulant. Se iau declaraţii. Cert este că în urma accidentului s-au produs leziuni incompatibile cu viaţa, se pare că au fost striviţi”, a afirmat Mihaela Aga.

Ancheta ITM Caraş-Severin este în plină desfăşurare, iar primele rezultate vor fi făcute publice vineri dimineaţa, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *