Traficul feroviar, afectat de ploile torențiale. Probleme în Caraș Severin și Mehedinți

cale ferata inundatii

Mai multe trenuri vor înregistra întârziei iar călătorii nu vor avea parte de un drum prea plăcut, după ce ploile torențiale din weekend au inundat calea ferată iar vântul a pus copaci la pământ.

Traficul feroviar a fost întrerupt după ce o viitură a distrus terasamentul unei căi ferate în județul Mehedinți. În Caraș-Severin un copac s-a prăbușit peste firul de tensiune.

„Semnalăm că circulaţia feroviară pe magistrala 900 este întreruptă de noaptea trecută la kilometrul feroviar 338+500 de metri, între staţiile CF Prunişor şi Gârniţa (judeţul Mehedinţi), după ce, din cauza vremii nefavorabile, terasamentul căii ferate a fost distrus de viituri. Deplasarea mai multor trenuri de călători este afectată. Unele dintre acestea au fost deviate pe rute ocolitoare, iar în cazul altora, CFR asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto.

De asemenea, pe secţia de cale ferată 915, în zona staţiei CF Brebu (judeţul Caraş-Severin), un pom s-a prăbuşit – din cauza furtunii – peste firul de tensiune. Din acest motiv, trenul Regio 9159 (care se deplasează pe relaţia Caransebeş – Reşiţa) staţionează în linie curentă. O drezină pantograf lucrează pentru remedierea acestei probleme.”, conform Centrului Info Trafic din Cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cei care călătoresc cu trenuri care traversează zonele respective sunt sfătuiți să ceară informații înainte de a pleca la drum.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns