Trafic restricționat pe mai multe străzi din Timișoara

Restricții de trafic pe mai multe străzi din Timișoara

Trafic restricționat pe mai multe străzi din Timișoara

Pe mai multe străzi din Timișoara traficul va fi restricționat, în perioada următoare, transmite Primăria Timișoara.

Astfel, la solicitarea Societății de Drumuri Municipale, Comisia de Circulație a aprobat închiderea circulației rutiere pe mai multe străzi și intersecții de străzi, în perioada 3.10.2023 (ora 07:00) – 7.10.2023 (ora 19:00).

Astfel, vor fi închise circulației rutiere următoarele străzi: Diaconu Coresi, la intersecția cu strada Cosminului, Memorandului, la intersecția cu strada Sorinel Leia și Cosminului, pe tronsonul cuprins între bulevardul Liviu Rebreanu și strada Cozia.

Închiderea traficului rutier în zona menționată este necesară pentru efectuarea  lucrărilor de realizare a trecerilor de pietoni supraînălțate din proiectul de amenajare infrastructură VELO, ce va lega bulevardul Liviu Rebreanu, de strada Cosminului și bulevardul Vasile Pârvan (UVT).

Măsuri organizatorice pentru pregătirea evenimentelor de la City Celebration

În această săptămână, Timișoara sărbătorește titlul de Capitală Europeană a Culturii, la City Celebration, cu o ofertă culturală pentru fiecare și pentru toți la un loc, care cuprinde peste 100 de evenimente de-a lungul Begăi și alte 50 în cartierele Timișoarei.

Pentru a asigura condiții optime de derulare a evenimentelor, sunt necesare anumite restricții de trafic. Astfel, în perioada 05.10.2022 (ora 10.00) – 09.10.2022 (ora 22.00), se va închide traficul rutier, pe Splaiul Nicolae Titulescu, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Jiul, până la intersecția cu b-dul. 16 Decembrie 1989.

CITEȘTE ȘI: Consilierii locali cer convocarea urgentă a AGA și a conducerii STPT pentru a explica pierderile financiare uriașe ale societății

Se recomandă șoferilor să folosească rute alternative în intervalele de timp menționate, ocolind zonele în care se derulează evenimentele publice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *