Trafic redeschis în zona centrală a Timişoarei. Ce urmează? (foto)

Primarul Nicolae Robu a anunţat joi dimineaţă, pe Facebook, că a fost redeschis traficul în zona centrală a Timişoarei, unde s-au efectuat lucrări de modernizare în ultimele zile:

GATA CHINUL DATORAT LUCRĂRILOR DE PE BD. 20 DECEMBRIE 1989!

Mai un pic și finalizăm lucrările de modernizare din zona centrală! Ne-au mai rămas în lucru Str. Regele Ferdinand, porțiunea de la Podul Mihai Viteazul până la Catedrală și Bd C.D. Loga, porțiunea dintre Str. Regele Ferdinand și Bd. 20 Decembrie 1989.

Reamintesc, în timpul verii, PÂNĂ LA ÎNCEPEREA ȘCOLII, am avut avut lucrări ample, cu rezultate spectaculoase, în Intersecția Punctele Cardinale, pe Str. Luther, Str. Hector, Str. Brătianu, tronsonul dintre Str. Hector și Str. Michelangelo și Str. Michelangelo, iar apoi am modernizat Str. Brătianu, tronsonul dintre Str. Michelangelo și Parcarea Modex, Intersecția MIU și Bd. 20 Decembrie 1989, tronsonul dintre Intersecția MIU și Bd. C.D. Loga.

Sper că vă place cum arată și cum funcționează aceste amenajări!

P.S. Pt. cei ce ne întrebați / reproșați de ce nu lucrăm noaptea: munca de noapte se plătește dublu, pt că așa cere legea, deci, dacă am lucra noaptea, banii disponibili fiind în sumă fixă, am face pe jumătate față de cât facem. Ori, noi vrem să facem maximum a ce putem, chiar dacă nu ne e deloc ușor, de dragul Timișoarei!”

Foto: Facebook/ Nicolae Robu


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Trafic redeschis în zona centrală a Timişoarei. Ce urmează? (foto)

  1. Nu trebuie să lucrați noaptea, ci trebuie să se lucreze bine și cu cap, nu de mântuială.
    Este o rușine cum se lucrează, nimic nu se termină cum trebuie, rămân o grămadă de lucrări neterminate.
    Să pornească domnul primar pe jos prin toate ”lucrăturile terminate”, este o rușine pentru cei care au lucrat acolo și au lăsat pentru pietoni pietriș, găuri, etc. De ce nu se termină COMPLET o lucrare, podul Dragalina are parapeți provizorii, oare de ce ? Nu mai vezi pe nimeni acolo …

Lasă un răspuns