Trafic infernal în două comune de lângă Timişoara. Situaţia a devenit insuportabilă pentru localnici. Ce e de făcut?

Accidente, viteză excesivă şi pericol pentru pietoni sunt „ingredientele” care au dus la stabilirea unei întâlniri între primarul comunei Remetea Mare, Ilie Golubov, şi reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere Timiş şi Companiei de Drumuri Naţionale.

Astăzi se discută despre necesitatea realizării unui sens giratoriu la intrarea dinspre Timişoara în localitatea Remetea Mare.

„Poliţiştii stau în fiecare dimineaţă, începând de la ora 7,30, în preajma şcolii, pentru că există un pericol foarte mare pentru copiii care merg la cursuri”, spune Ilie Golubov.

Dumbrăviţa este localitatea cea mai aglomerată din punct de vedere al traficului, din cauza încărcării pe autostradă. Pe locul al doilea se află Remetea Mare, de unde se poate ieşi pe autostradă, dar se merge şi spre drumul naţional.

„După minivacanţa de Rusalii a fost infernal! Eu de-abia am putut să ajung la primărie!”, spune edilul-şef. Prin realizarea unui sens giratoriu şoferii ar fi obligaţi să reducă viteza în zonă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
NoName 11 iunie 2017
Daca ar mai exista o iesire de pe autostrada care sa fie in apropiere de Jumbo.lucrurile ar sta mult mai bine. Acum,daca vii de la Arad si vrei sa ajungi la Timisoara,dar ratezi iesirea(unde in vest mai vezi iesire unica de pe autostrada spre un oras mare?!) ,urmatoarea iesire te face sa iti prelungesti drumul cu "numai" 24 de km,pentru ca iese dincolo de Remetea Mare.Dar cand exista interese,coruptie,lipsa de justitie...
Rem cerculete 11 iunie 2017
sa isi faca primarul drum de centura nu sensuri giratorii la orice ulita!
sauron maitra 9 iunie 2017
Asa e peste tot in occident in jurul oraselor mari. Civilizatia la volan e cea mai buna solutie.
sandu 9 iunie 2017
Obisnuiti-va asta este inceputul.