Trafic de persoane în Timiș: două fete, exploatate. Poliția a descins la Iecea Mare

Trafic de persoane în Timiș: două fete, exploatate. Poliția a descins la Iecea Mare

Astăzi, 30 iunie a.c., poliţiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, desfăşoară o acţiune pe linia combaterii traficului de persoane şi minori, în scopul destructurării unui grup infracţional organizat, care ar acţiona în judeţul Timiş, comuna Iecea Mare.

Victimele, ambele minore (13 și 17 ani), ar fi fost racolate de membrii grupării (grupare constituită din 8 persoane) din medii defavorizate și, sub pretextul unei relații de prietenie, ar fi fost traficate și exploatate sexual, în imobilul uneia dintre persoanele bănuite sau în alte locații din comună.

Din actele premergătoare şi verificările efectuate, a reieșit că, în cursul lunii mai 2021, membrii grupării ar fi racolat cele două minore şi, profitând de faptul că acestea provin din familii sărace, ar fi abuzat de naivitatea acestora și, prin acte de violență fizice și verbale, le-ar fi convins să întreţină relaţii sexuale cu mai mulți bărbați pe zi. Aceștia, după consumarea actelor sexuale, ar fi plătit membrilor grupării în jur de 50-60 de lei.

În cadrul acestei acțiuni, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare, la adresele persoanelor cercetate şi au fost puse în executare 8 mandate de aducere, pe numele membrilor grupării.

CITEȘTE ȘI: Șofer kamikaze pe Calea Torontalului (video)

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile beneficiază de sprijinul jandarmilor Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și Grupării de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns