Tot mai mulți pacienți cu Covid la Timișoara: Se deschide și Spitalul CFR

Semnal de alarmă tras de cardiologii de la Spitalul Clinic CF Timișoara. Număr crescut de pacienți cu ateroscleroză, principala cauză de producere a unui infarct miocardic

La Timișoara se deschide și Spitalul CFR pentru pacienții infectați cu noul coronavirus, în condițiile numărului tot mai mare de pacienți diagnosticați cu SARS CoV-2, anunță MEDIAFAX.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad anunța că 5 pacienți din Timiș diagnosticați cu SARS CoV-2 sunt așteptați, marți seara, în Secția de Boli Infecțioase COVID-19 din Arad.

„Comitetul Național pentru Situații de Urgență a contactat, sâmbătă, conducerea spitalului în vederea preluării unor pacienți pozitivi, în cazul în care secțiile COVID-19 din Timișoara nu vor mai avea suficiente locuri. Conducerea spitalului a fost informată de către directorul DSP Arad că pacienții vor ajunge în jurul orei 19.00.”, era anunțul inițial al spitalului din Arad.

Apoi, reprezentanții acestuia au anunțat că, din cauza numărului tot mai mare de pacienți diagnosticați cu SARS CoV-2, la Timișoara s-a deschis și Spitalul CFR pentru pacienții confirmați, astfel că cei 5 pacienți din Timiș nu vor mai ajunge la Arad.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *