Tot mai mulți oameni din Timiș se îmbolnăvesc de coronavirus. Zeci de persoane confirmate în ultimele 24 de ore

Grupul pentru Comunicare Strategică a transmis cele mai recente date referitoare la cazurile de coronavirus din România. Județul Timiș a înregistrat în ultimele 24 de ore zeci de noi cazuri, ajungând la 227 de îmbolnăviri.  Mai multe de atât sunt doar în București și Suceava.

CITEȘTE ȘI: Cifrele care ne sperie! Noi decese din cauza coronavirusului, victime din vestul țării

În comunicarea oficială din 7 aprilie, în Timiș erau 191 de cazuri, astăzi sunt 227. Creșterea situează județul nostru pe locul trei în clasamentul negru al îmbolnăvirilor. În Caraș Severin sunt confirmate 28 de cazuri, în Hunedoara 174, iar în Arad 161.

La nivel național, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.761 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 528 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 209 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 344 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 162 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.556 de persoane. Alte 89.976 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.