Tot mai mulţi drogaţi pe străzile Timișoarei. Ce au descoperit jandarmii

droguri 3

Doi tineri care părea că au consumat substanţe interzise au fost depistaţi de jandarmi ai Grupării Mobile Timişoara. Unul dintre ei se afla într-o maşină, pe o stradă din cartierul Freidorf. Când a văzut jandarmii, bărbatul a avut un comportament suspect, tocmai de aceea militarii în bleu-jandarm au decis să-l legitimeze.

La control au descoperit un săculeţ din plastic ce conţinea o substanţă vegetală uscată, maronie, o râşniţă şi un cântar special destinat măsurătorii unor cantităţi mici.

La câteva ore distanţă, în zona fostei fabrici de zahăr, jandarmii au depistat alt tânăr care îşi confecţiona o ţigară dintr-o susbstanţă vegetală uscată.

Cei doi, unul în vârstă de 24 de ani, celălalt, de 35 de ani, sunt din judeţul Timiş. În ambele situaţii, jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării substanţelor şi obiectelor găsite şi au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Tot mai mulţi drogaţi pe străzile Timișoarei. Ce au descoperit jandarmii

  1. si totusi de ce nu folositi cuvinte ca „iarba” sau ‘marijuana’, in loc de mizerii gen „substante vegetale uscate”. ce-s cu cenzurile astea comuniste? TheWeedThatMustNotBeNamed…oops….

Lasă un răspuns