Tot mai multe droguri ajung pe mâinile tinerilor din Timișoara

droguri tineri

Aflați în patrulare în Complexul Studențesc, câțiva polițiștii locali din Timișoara au observat pe o bancă din fața unui magazin un tânăr care avea un comportament agitat, euforic, strigând la trecători și adresându-le cuvinte jignitoare.

Fiind legitimat, oamenii legii au aflat că are 22 de ani și locuiește în Timișoara.

La efectuarea controlului corporal preventiv, asupra acestuia s-a găsit o bucată de hârtie în care se aflau împachetate resturi vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a fi din categoria substanțelor psihoactive, despre care a declarat că le-a achiziționat pentru consum propriu.

Cazul a fost preluat de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Î

n urmă cu câteva zile, polițiștii locali aflați în patrulare pe Strada Gării au observat lângă o spălătorie auto doi tineri care fumau țigări confecționate manual.

În urma identificării, s-a stabilit că ambii au 23 de ani și sunt din Timișoara. Asupra unuia dintre tineri s-a găsit un plic din nylon care conținea substanțe susceptibile a fi din categoria celor psihoactive.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns