Sport pentru studenţi

unisportvest

Universitatea de Vest din Timişoara organizează, în perioada 21-25 mai, o nouă ediţie, a 14-a, a întrecerii UNISPORTVEST.

Evenimentul se adresează tuturor studenţilor din oraşul de pe Bega şi se va desfăşura în bazele sportive ale instituţiei de învăţământ menţionate.

Ramurile vizate sunt baschet, handbal, fotbal, volei, volei pe plajă, tenis de câmp, tenis de masă, atletism, şah, badminton şi înot.

„Aflându-se la a paisprezecea ediţie, UNISPORTVEST este un eveniment ce îşi propune creşterea impactului practicării activităţilor sportive în rândul studenţilor. Numeroasele activităţi sportive şi demonstraţii desfăşurate pe parcusul a cinci zile vor scoate din rutină campusul universitar, oferindu-le studenţilor posibilitatea de a practica activităţi sportive în folosul sănătăţii, în spiritul competiţiei şi pentru a se bucura de frumuseţea colaborării cu ceilalţi studenţi. La fel ca în anii trecuţi, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara promovează sportul de timp liber în rândul studenţilor, îndemnându-i la un mod de viaţă activ, în care recreerea, buna dispoziţie, competitivitatea şi fair-play-ul sunt în prim-plan”, se arată într-un mesaj al organizatorilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns