Torje, la primele goluri pentru Larisa

Fotbalistul timişorean Gabriel Torje a marcat primele sale două goluri pentru echipa AE Larisa în meciul câştigat cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei Volos NFC, pe teren propriu, în etapa a treia a fazei play-out a campionatului Greciei.

Oaspeţii au ratat un penalty prin Vasilios Mantzis (10), dar au reuşit totuşi să deschidă scorul prin Anastasios Tsokanis (15).

Torje, aflat la al treilea său meci pentru Larisa, a restabilit egalitatea în minutul 45, din penalty, şi tot el a adus gazdele în avantaj, în minutul 83. Tabela a fost închisă de Jonathan Bustos (90).

În acest meci s-au acordat nu mai puţin de trei cartonaşe roşii, încasate de Aly Ghazal (44), de la Larissa, Vangelis Ikonomou (45) şi Lefteris Lyratzis (67), ambii de la Volos.

Torje a jucat tot meciul, primind un cartonaş galben în minutul 90, iar Steliano Filip a intrat pe teren în minutul 76, primind un cartonaş galben în minutul 88.

În clasamentul play-out-ului, pe primul loc se află Asteras Tripolis, cu 35 de puncte (29 de jocuri), urmată pe podium de Atromitos, cu 34 de puncte (28 de jocuri), şi de AE Larisa, cu 33 de puncte (29 de jocuri).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns